ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχετε αγοράσει εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία μας. Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που σας είχε σταλεί η παραγγελία σας (Γενική Ταχυδρομική ή Speedex Courier), με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος της εταιρείας μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς.

Σημαντικό: Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μία αλλαγή σε κάθε προϊόν.

  • Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει αλλαγή προϊόντος, δεν έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε εκ νέου και να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί/χρησιμοποιηθεί, πέρα από τη δοκιμή του.

2. Το καρτελάκι της εταιρείας, καθώς και η ετικέτα του προϊόντος δεν έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την συσκευασία του, και την απόδειξη αγοράς.

4. Επιστροφές προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν. Ωστόσο όλα μας τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο, πριν την αποστολής τους.

5. Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και όχι τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας φωτογραφίες, λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους.

6. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο info@ollala.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 627 864, εντός πέντε εργάσιμων ημέρων. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την ποιότητα του προϊόντος και ελέγχεται από τους αρμόδιους υπάλληλους της εταιρίας μας, μόλις παραληφθεί.

7. Τα ενδύματα επιστρέφονται στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) ώστε αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά τους. Επιστροφή με κατεστραμμένη συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα, δεν γίνεται αποδεκτή!

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Ή ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ

Μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή μεγέθους ή απόχρωσης του ενδύματος μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής είναι δωρεάν.

Αν θέλετε να επιστρέψετε το ένδυμα σας για μια ανταλλαγή στο μέγεθος ή απόχρωσης, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας δωρεάν.

. Όλα τα ενδύματα περνάνε από ποιοτικό έλεγχο, κατά την επιστροφή τους στην εταιρεία μας.

. Στην περίπτωση που ένα ένδυμα επιστραφεί και βρεθεί κατεστραμμένο, δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό ένδυμα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε καθώς δεν χρειάζεται να προβείτε στην καταχώρηση νέας παραγγελίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ollala FASHION E-SHOP  

Κίμωνος 29

Τ.Κ 54453 Θεσσαλονίκη

+30 6934 616850

+ 2310 627 864

info@ollala.gr

Σε περίπτωση ευθύνης της εταιρείας για πραγματικό ελάττωμα του ενδύματος, ο καταναλωτής δικαιούται να απαιτήσει είτε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του ενδύματος με άλλο (εάν αυτό είναι δυνατό και όχι δυσανάλογου κόστους, εντός ευ λόγου χρονικού διαστήματος και χωρίς ταλαιπωρία του αγοραστή), ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εκτός και αν πρόκειται για μη ουσιώδες ελάττωμα.

Β2. Επιστροφή Χρημάτων

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, να γνωρίζεται, ότι μόλις παραλάβουμε το ένδυμα και αφού περάσει από ποιοτικό έλεγχο και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, διότι θα χρειαστούμε:

1. Τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN)

2. Την τράπεζα

3. Το όνομα του δικαιούχου

Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής (τα οποία, αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που διατίθενται σε εσάς μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας www.ollala.gr αποτελούν στο σύνολό τους πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα προϊόντα προς πώληση που ανήκουν στην πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των δικαιούχων τους.

Αναλόγως, σήματα ή άλλα διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας που εμπεριέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από τους νόμους περί βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση στο Τμήμα Εξυπηρέτησης – 2310 627 864 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-15:00.