ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας γίνει αντικατάσταση του προϊόντος με ένα της ίδιας αξίας εντός 5 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας (η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ).

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος της εταιρείας μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μία αλλαγή σε κάθε προϊόν.

Σημαντικό: Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και να επιλέξετε την επιστροφή ή ανταλλαγή (χρώματος ή μεγέθους).

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρεία. Η εταιρεία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ εφόσον έχει ενημερωθεί από τον καταναλωτή και ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Ή ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ

Μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή μεγέθους ή απόχρωσης του ενδύματος μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής είναι δωρεάν ενώ τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από τον πελάτη. Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία μας. Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μία αλλαγή σε κάθε ένδυμα.

Αν θέλετε να επιστρέψετε το ένδυμα σας για μια ανταλλαγή στο μέγεθος ή το χρώμα, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας.

Όλα τα ενδύματα περνάνε από ποιοτικό έλεγχο, κατά την επιστροφή τους στην εταιρεία μας.

Τα ενδύματα επιστρέφονται στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά του δέματος.

Στην περίπτωση που ένα ένδυμα επιστραφεί και βρεθεί κατεστραμμένο, δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη αποστολής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής, καθώς με την παραλαβή του ενδύματος πραγματοποιείται άμεση επικοινωνία από μέρους μας για την επιβεβαίωση της επιστροφής σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό ένδυμα, θα πρέπει να προβείτε στην καταχώρηση νέας παραγγελίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ollala FASHION E-SHOP   
Φιλελλήνων 22, 54645 Θεσσαλονίκη
+30 6934 616850
+30 6934 616467
info@ollala.gr

Σε περίπτωση ευθύνης της εταιρείας για πραγματικό ελάττωμα του ενδύματος, ο καταναλωτής δικαιούται να απαιτήσει είτε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του ενδύματος με άλλο (εάν αυτό είναι δυνατό και όχι δυσανάλογου κόστους, εντός ευ λόγου χρονικού διαστήματος και χωρίς ταλαιπωρία του αγοραστή), ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εκτός και αν πρόκειται για μη ουσιώδες ελάττωμα.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που διατίθενται σε εσάς μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας www.ollala.gr αποτελούν στο σύνολό τους πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα προϊόντα προς πώληση που ανήκουν στην πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των δικαιούχων τους.

Αναλόγως, σήματα ή άλλα διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας που εμπεριέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από τους νόμους περί βιομηχανικής ιδιοκτησίας.