Εντός Ελλάδας

Στο Ollala, θέλοντας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία, παρέχουμε Δωρεάν  Αποστολή ανεξαρτήτως ποσού σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα από 3-5 εργάσιμες ημέρες και αποστέλλονται σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική και την SPEEDEX Courier.

Σε περίπτωση που καθυστερήσει η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή την ακύρωσή της (αν η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε γεωγραφικές περιοχές που απέχουν περισσότερο από 15 χιλιόμετρα από πόλεις όπου υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης Courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση (λόγω δυσπρόσιτης περιοχής).

Έχετε υπόψιν σας ότι ο χρόνος παράδοσης για ογκώδη είδη δε μπορεί να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τις 15 ημερολογιακές ημέρες. Το μέγιστο όριο ωστόσο που ορίζεται από τη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση είναι οι 30 ημερολογιακές ημέρες.

Κύπρος

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με την εταιρία AEROS AEROS με τους εξής τρόπους:

Αεροπορικώς: παραλαβή σε 3-6 εργάσιμες ημέρες με κόστος μεταφορικών 12€

Ακτοπλοϊκώς: παραλαβή σε 7-12 εργάσιμες ημέρες με κόστος μεταφορικών 6€.

Ο τρόπος πληρωμής γίνεται αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή με PAYPAL.

Έχετε υπόψιν τα παρακάτω για όλες τις παραγγελίες εντός και εκτός Ελλάδος:

– Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που θα παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.

– Σε περίπτωση που η εύρεσή σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει καταστεί αδύνατη από την courier, τότε η μεταφορική εταιρεία, θα σας ειδοποιήσει ώστε να ορίσετε νέα ημέρα & ώρα παράδοσης.

– Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και τις 6.00 μ.μ. (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier).

– Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, όπως και η δυνατότητα παράδοσής της το Σάββατο. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας αντιστοιχεί σε 5€, ανεξάρτητα από τον όγκο ή το συνολικό κόστος της παραγγελίας. Βασική προϋπόθεση των ανωτέρω παραμένει η άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας. Για τον λόγο αυτόν, αν επιθυμείτε παράδοση σε συγκεκριμένη ημερομηνία ή Σάββατο, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 2310 627 864.

– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το τοπικό κατάστημα της courier, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο πεδίο “Σχόλια” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (σελίδα Check Out) ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και άμεσα, μετά την ολοκλήρωσή της, καλώντας και πάλι στο 2310 627 864.

Αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται η καταχώρηση της παραγγελίας να μη μπορέσει να ολοκληρωθεί. Αυτό μπορεί να συμβεί για τους εξής λόγους:

– ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών σε συγκεκριμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα αποθέματα να μην επαρκούν για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.

– αδυναμία ολοκλήρωσης ενημέρωσης της σελίδας (αν και πραγματοποιείται τακτικά) ή εκτέλεση της διαδικασίας ενημέρωσης κατά την καταχώρηση παραγγελίας σε προϊόν που είναι ήδη δεσμευμένο.

– σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για κωδικούς σε έλλειψη (sold out), υπάρχει εκ μέρους μας σχετική ενημέρωση από το τμήμα εξυπηρέτησης την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας ή την ακριβώς επόμενη.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

– σε περιπτώσεις όπου το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο. Αυτό ενδέχεται να συμβεί σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό, όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί. Μεσολαβεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση, όπου μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε την παραγγελία σας (σε περίπτωση που η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του).

– σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

– σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ελάττωμα ή ζημία με δική μας υπαιτιότητα, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης – επιστροφής, αντικαθιστώντας το ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφοντάς σας ολόκληρο το ποσό της αγοράς.

Εντός Ε.Ε.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier εντός 5-10 εργάσιμων ημερών. Mε χρέωση 15 ευρώ.

Εκτός Ε.Ε.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία SPEEDEX Courier εντός 6-9 εργάσιμων ημερών. Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του:

  • Στη διεύθυνση την οποία καταχωρεί ο χρήστης κατά τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας. Ωστόσο, την διεκπεραίωση των αποστολών την αναλαμβάνει η εταιρεία courier, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία ollala. Τα έξοδα αποστολής, όπως και ο χρόνος παράδοσης του δέματος υπολογίζονται ανάλογα με την τοποθεσία διαμονής του κάθε πελάτη.

Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο καταναλωτής οφείλει να επιδείξει κατά την παραλαβή τον κωδικό παραγγελίας ή την ειδοποίηση για παραλαβή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας του (ή εξουσιοδότηση αν είναι τρίτος), στον μεταφορέα.