Εντός Ελλάδας

Πραγματοποιούνται αποστολές σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία SPEEDEX Courier με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ανεξαρτήτως ποσού. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Κύπρος

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία AEROS AEROS εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Mε χρέωση 12 ευρώ.

Εντός Ε.Ε.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier εντός 5-10 εργάσιμων ημερών. Mε χρέωση 15 ευρώ.

Εκτός Ε.Ε.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία SPEEDEX Courier εντός 6-9 εργάσιμων ημερών. Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του:

  • Στη διεύθυνση την οποία καταχωρεί ο χρήστης κατά τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας. Ωστόσο, την διεκπεραίωση των αποστολών την αναλαμβάνει η εταιρεία courier, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία ollala. Τα έξοδα αποστολής, όπως και ο χρόνος παράδοσης του δέματος υπολογίζονται ανάλογα με την τοποθεσία διαμονής του κάθε πελάτη.

Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο καταναλωτής οφείλει να επιδείξει κατά την παραλαβή τον κωδικό παραγγελίας ή την ειδοποίηση για παραλαβή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας του (ή εξουσιοδότηση αν είναι τρίτος), στον μεταφορέα.