Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά 1
BLOG

Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά

Οι άνθρωποι μπορούν να υιοθετήσουν τις τελευταίες και νέες τάσεις, αλλά πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην φαίνονται περίεργες. Ακολουθούν τις τάσεις με τρόπο που δεν εστιάζουν στο αν το στυλ που αποκτούν είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι, εάν η μόδα είναι άνετη για αυτούς ή αν θα δεχτεί αυτή τη μόδα η κοινωνία. Για αυτούς τους ανθρώπους, ένα ασφαλές μονοπάτι είναι το να επιμείνουν στα βασικά στοιχεία των τάσεων της μόδας.

Η μόδα περιλαμβάνει διαφορετικές πτυχές του styling που επηρεάζουν το ντύσιμο σας, το styling των μαλλιών σας και το πώς μεταφέρετε και διατηρείτε την προσωπικότητά σας.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που παραμένουν ενημερωμένοι γνωρίζουν πολύ καλά και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις. Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας τόσο πολύ ή τόσο τυφλά είναι πολύ επικίνδυνο.

Βασικά στοιχεία των τάσεων της μόδας

Μόδα δεν είναι μόνο ό,τι φοράνε οι διασημότητες και οι αστέρες. Μπορείτε να υιοθετήσετε οποιοδήποτε στυλ ντυσίματος και να φαίνεστε ωραίες και κουλ. Μπορείτε να φοράτε ανοιχτά χρώματα στην καθημερινότητα και κάπως μοντέρνα φορέματα με έντονο χρώμα σε εκδηλώσεις.

Μπορείτε να αποφασίσετε για την αντίθεση του φορέματός σας και να έχετε μια τσάντα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ που ταιριάζουν ή δημιουργούν αντιθέσεις, που ολοκληρώνουν το λουκ σας.

Δεν χρειάζεται να έχετε ψηλά τακούνια όλη την ώρα, ή να βάφεστε κάθε μέρα, αλλά ναι, το δέρμα σας θα πρέπει να φαίνεται φρέσκο.

Οι ρίγες είναι ο εχθρός

Στη μόδα, τα ριγέ φορέματα ή πουκάμισα σχεδιάζονται με την αλληλουχία διαφορετικών χρωματιστών γραμμών ή διαφορετικών μπαλωμάτων.

Οι ρίγες είναι μια προσθήκη στο σχέδιο φορεμάτων και οι άνθρωποι φορούν τέτοια σχέδια εδώ και αιώνες. Αλλά οι ρίγες δεν είναι αρκετές για να κάνουν την προσωπικότητα σας μαγευτική και χαρισματική. Υπονομεύουν την προσωπικότητα και την επαγγελματική σας εμφάνιση. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση ή η ενδυμασία μειώνονται. Για να διατηρήσετε την εικόνα σας και την καλλιεργημένη εμφάνισή σας υποτίθεται ότι δεν πρέπει να επιλέξετε ρίγες.

Το μονοχρωματικό ντύσιμο σε μονόχρωμο αδυνατίζει πάντα

Το μονοχρωματικόντύσιμο είναι κάτι διαφορετικό και πλέον έχουν αρχίσει να το υιοθετούν όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Αυτή είναι η τελευταία τάση του dressing που έχει ένα χρώμα ή αποχρώσεις αυτού του χρώματος σε διαφορετικά μέρη και τμήματα του φορέματος. Μπορείτε να δείτε σε εβδομαδιαία προγράμματα μόδας και σε περιοδικά μόδας, τα μοντέλα να φορούν μονοχρωματικά φορέματα δίνοντάς σας διαφορετικές ιδέες και εμπνεύσεις για να σχεδιάσετε τα κομψά αλλά και αξιοπρεπή σας φορέματα.

Όταν φορέσετε μονόχρωμο φόρεμα, το σώμα σας φαίνεται ομοιόμορφο και φαίνεστε πιο αδύνατοι. Φαίνεται ότι είστε ομοιόμορφοι και έχετε μια λεπτή φιγούρα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Δεν υπογραμμίζει το επιπλέον βάρος, την κοιλιά ή άλλα μέρη του σώματός σας.

Τα φωτεινά χρώματα και τα πριντς θα δώσουν περιττή προσοχή στη φιγούρα σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ογκώδεις

Τα φωτεινά χρώματα ήταν κάποτε στη μόδα και οι άνθρωποι υιοθέτησαν αυτά τα χρώματα μόνο για χάρη της μόδας. Δεν παρρατηρούσαν ότι τα φωτεινότερα χρώματα τους έκαναν να φαίνονται παχουλοί και γηρασμένοι.

Τώρα οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια καλή αισθητική για το ντύσιμο και ακόμα παλεύουν για να βελτιώσουν το ντύσιμο τους όχι μόνο ακολουθώντας τις τάσεις αλλάεξετάζοντας επίσης την προσωπικότητά τους.

Τα φωτεινά χρώματα και τα περίεργες πριντς δεν πρέπει να αποτελούν μέρος της ντουλάπας σας.

Φορέστε πάντα ένα φόρεμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και στο οποίο είστε πιο άνετες και σίγουρες.