Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά 1
BLOG

Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά

Οι άνθρωποι μπορούν να υιοθετήσουν τις τελευταίες καινοτομίες και νέες τάσεις, αλλά πρέπει να φροντίζουν ώστε να μην φαίνονται περίεργοι. Είναι σημαντικό να ακολουθούν τις τάσεις με έναν τρόπο που δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο εάν το στυλ που αναπτύσσουν είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι, αλλά και εάν η μόδα είναι άνετη για αυτούς και εάν θα γίνει αποδεκτή από την κοινωνία. Για αυτούς τους ανθρώπους, ένα ασφαλές προσέγγιση είναι να επιμείνουν στα βασικά στοιχεία των μοδάτων τάσεων.

Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά 2

Η μόδα περιλαμβάνει διάφορες πτυχές του styling που επηρεάζουν το ντύσιμο, το styling των μαλλιών και την έκφραση και διατήρηση της προσωπικότητας σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που παραμένουν ενημερωμένοι γνωρίζουν και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις. Ωστόσο, να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας τόσο πολύ ή τόσο ακριβώς είναι επικίνδυνο. Αντί να ακολουθείτε πιστά τις νέες τάσεις, προτιμήστε την επιλογή κλασικών κομματιών που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας και συνδυάστε τα διάφορα αξεσουάρ για ένα μοναδικό και προσωπικό στύλ.

Βασικά στοιχεία των τάσεων της μόδας

Η μόδα δεν είναι μόνο αυτό που φορούν οι διασημότητες και οι αστέρες. Μπορείτε να υιοθετήσετε οποιοδήποτε στυλ ντυσίματος και να δείχνετε ωραίες και στυλάτες. Μπορείτε να φοράτε ανοιχτά χρώματα στην καθημερινότητά σας και λίγο πιο μοντέρνα φορέματα με έντονο χρώμα σε εκδηλώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε αντίθεση στο φόρεμά σας και να έχετε μια τσάντα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ που ταιριάζουν ή δημιουργούν αντίθεση, ολοκληρώνοντας το look σας.

Δεν χρειάζεται να φοράτε ψηλά τακούνια όλη την ώρα ή να βάφεστε κάθε μέρα, αλλά ναι, το δέρμα σας θα πρέπει να φαίνεται φρέσκο.

Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά 3

Οι ρίγες είναι ο εχθρός

Στη μόδα, τα ριγέ φορέματα ή πουκάμισα σχεδιάζονται με την αλληλουχία διαφορετικών χρωματιστών γραμμών ή διαφορετικών μπαλωμάτων.

Οι ρίγες αποτελούν μια προσθήκη στο σχέδιο των φορεμάτων εδώ και αιώνες, όμως δεν είναι αρκετές για να κάνουν την προσωπικότητά σας μαγευτική και χαρισματική. Αντιθέτως, μπορεί να υπονομεύουν την προσωπικότητα σας και να επηρεάζουν την επαγγελματική σας εμφάνιση. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση και ενδυμασία μειώνονται.

Για να διατηρήσετε την εικόνα σας και την καλλιεργημένη σας εμφάνιση, συνήθως αποφεύγεται η επιλογή ριγέ σχεδίων.

Το μονοχρωματικό ντύσιμο σε μονόχρωμο αδυνατίζει πάντα

Το μονοχρωματικό ντύσιμο είναι κάτι διαφορετικό και πλέον έχουν αρχίσει να το υιοθετούν όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Αυτή είναι η τελευταία τάση του dressing που έχει ένα χρώμα ή αποχρώσεις αυτού του χρώματος σε διαφορετικά μέρη και τμήματα του φορέματος.

Μπορείτε να δείτε σε εβδομαδιαία προγράμματα μόδας και σε περιοδικά μόδας, τα μοντέλα να φορούν μονοχρωματικά φορέματα δίνοντάς σας διαφορετικές ιδέες και εμπνεύσεις για να σχεδιάσετε τα κομψά αλλά και αξιοπρεπή σας φορέματα.

Όταν φορέσετε μονόχρωμο φόρεμα, το σώμα σας φαίνεται ομοιόμορφο και φαίνεστε πιο αδύνατοι. Φαίνεται ότι είστε ομοιόμορφοι και έχετε μια λεπτή φιγούρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δεν υπογραμμίζει το επιπλέον βάρος, την κοιλιά ή άλλα μέρη του σώματός σας.

Το να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας είναι πολύ επικίνδυνο! Μείνετε στα βασικά 4

Τα φωτεινά χρώματα και τα πριντς θα δώσουν περιττή προσοχή στη φιγούρα σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ογκώδεις

Τα φωτεινά χρώματα ήταν κάποτε μοδάτα και οι άνθρωποι τα υιοθέτησαν μόνο επειδή ήταν στη μόδα. Δεν παρατηρούσαν ότι αυτά τα φωτεινά χρώματα τους έκαναν να φαίνονται παχύσαρκοι και γερασμένοι.

Τώρα, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια καλή αισθητική για το ντύσιμο και προσπαθούν να βελτιώσουν το ντύσιμό τους όχι μόνο ακολουθώντας τις τάσεις, αλλά εξετάζοντας επίσης την προσωπικότητά τους.

Τα φωτεινά χρώματα και τα περίεργα πριντς δεν πρέπει να αποτελούν μέρος της ντουλάπας σας.

Φορέστε πάντα ένα φόρεμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στο οποίο είστε πιο άνετες και σίγουρες.