Φορέματα για γάμο
BLOG

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις

Κατά τη λήψη μιας πρόσκλησης γάμου, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι τι να φορέσετε; Αμέσως αρχίζετε να σκέφτεστε την ενδυμασία για το γάμο. Στο παρελθόν, θα έχετε παρακολουθήσει γάμους ή άλλα πάρτι φορώντας διαφορετικά φορέματα, και τώρα πάλι θα πρέπει να σκεφτείτε για την επόμενη εκδήλωση, πράγματα που σας κάνει αναποφάσιστους.

Εδώ είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι να φορέσετε στη γαμήλια τελετή.

Τι πρέπει να φορέσει ένας καλεσμένος σε γάμο;

Είναι προφανές ότι είστε καλεσμένοι, οπότε οι γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν λευκό φόρεμα και οι άνδρες μαύρο κουστούμι.

Είναι κατανοητό ότι η νύφη φοράει λευκά για τη μεγάλη ημέρα της και ο γαμπρός φοράει μαύρο κοστούμι. Αλλά αν το dress code της εκδήλωσης είναι λευκό για τις γυναίκες και μαύρο για τους άνδρες τότε μπορείτε να φορέσετε.

Πολλοί από τους καλεσμένους συνήθως βρίσκονται σε αμηχανία όταν πρόκειται για την επιλογή του φορέματος ή του κοστουμιού. Δεν είναι δυνατόν να βάζετε τα ίδια πράγματα όλη την ώρα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και πρέπει να την ακολουθήσουμε.

Στην περίπτωση που αναγράφεται το dress code στην πρόσκληση, τότε το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ψωνίσετε. Αλλά αν τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν υπάρχει dress code, μπορείτε να εμπνευστείτε για να επιλέξετε το φόρεμα σύμφωνα με το χρόνο του γεγονότος.

Μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είδος ενδυμασίας να επιλέξετε. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να πάρετε προτάσεις από τα μέλη της οικογένειάς σας και άλλους καλεσμένους για το τι πρόκειται να φορέσουν.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι να φορέσετε. Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ένα κοκτέιλ φόρεμα, ένα μακρύ φόρεμα, ένα κοστούμι ή μια ολόσωμη φόρμα και οι άνδρες μπορούν να φορέσουν ένα σμόκιν ή ένα μαύρο παπιγιόν, ζωνάρι, και δερμάτινα παπούτσια.

Τι φοράτε σε έναν καλοκαιρινό γάμο;

  • Dress code για γυναίκες
  • Σικρίγες σε τροπικά χρώματα

Οι γυναίκες μπορούν να φορούν κομψά ριγέ φορέματα στους καλοκαιρινούς γάμους. Μπορούν να επιλέξουν ελαφριά ή τροπικά χρώματα που μπορεί να είναι χαλαρωτικά και όμορφα στο μάτι. Σε τέτοια χρώματα, μπορούν να φαίνονται χαρισματικές και κομψές

  • Φόρεμα με κοντά μανίκια

Δεδομένου ότι είναι καλοκαιρινός γάμος, κάποια θα αποφασίσει να φορέσει το πιο δροσερό και ελαφρύ φόρεμα. Μπορείτε να έχετε κοντά μανίκια για να σας κάνει να φαίνεστε πιο επίσημες χωρίς να χάσετε την αίσθηση χαλαρότητας και άνεσης σε αυτό.

  • Φωτεινό φλοράλ φόρεμα

Οι περισσότερες από τις κυρίες θέλουν να φορούν φρέσκα, κομψά και κολακευτικά φορέματα, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα φωτεινό φλοράλ φόρεμα. Θα σας κάνει μοδάτες και μοντέρνες.

  • Dress code για άνδρες

Οι άνδρες μπορούν να φορούν κοστούμια με αξιοπρεπή χρώματα με ή χωρίς γραβάτα. Μπορούν να φορέσουν ένα σμόκιν ή ένα απλό μάλλινο κοστούμι ή ένα κοστούμι με λεπτό σακάκι.

Τι χρώματα να επιλέξετε να φορέσετε σε έναν γάμο;

Κατά την επιλογή του dress code, το δεύτερο σημαντικό είναι να επιλέξετε το χρώμα του ενδύματος. Να θυμάστε πάντα ότι δεν πρέπει να φορέσετε λευκό και μαύρο ή το χρώμα που θα φορέσουν η νύφη και ο γαμπρός. Πρέπει να ξεχωρίζουν, καθώς είναι η μεγάλη τους μέρα.

Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως πράσινο, μπλε, κίτρινο, ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ, σοκολατί, κράνμπερι, κλπ. Μπορείτε επίσης να πάτε για διαφορετικές αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων.