Φορέματα για γάμο
BLOG

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις

Από τη στιγμή που λαμβάνεται μια πρόσκληση γάμου, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι τι να φορέσετε. Αμέσως αρχίζετε να σκέφτεστε την ενδυμασία για τον γάμο. Στο παρελθόν, θα έχετε παρακολουθήσει γάμους ή άλλα πάρτι φορώντας διαφορετικά φορέματα, και τώρα θα πρέπει πάλι να σκεφτείτε για την επόμενη εκδήλωση, πράγματα που σας κάνει αναποφάσιστους.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 1

Εδώ είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι να φορέσετε στη γαμήλια τελετή.

Τι πρέπει να φορέσει ένας καλεσμένος σε γάμο;

Είναι προφανές ότι είστε καλεσμένοι, οπότε οι γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν λευκό φόρεμα και οι άνδρες μαύρο κουστούμι.

Είναι κατανοητό ότι η νύφη φοράει λευκά για τη μεγάλη ημέρα της και ο γαμπρός φοράει μαύρο κοστούμι. Αν όμως το dress code της εκδήλωσης είναι λευκό για τις γυναίκες και μαύρο για τους άνδρες τότε μπορείτε να φορέσετε.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 2

Πολλοί από τους καλεσμένους συνήθως βρίσκονται σε αμηχανία όταν πρόκειται για την επιλογή του φορέματος ή του κοστουμιού. Δεν είναι δυνατόν να βάζετε τα ίδια πράγματα όλη την ώρα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και πρέπει να την ακολουθήσουμε.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 3

Στην περίπτωση που αναγράφεται το dress code στην πρόσκληση, τότε το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ψωνίσετε. Αν τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν υπάρχει dress code, μπορείτε να εμπνευστείτε για να επιλέξετε το φόρεμα σύμφωνα με τον χρόνο και την τοποθεσία του γεγονότος, για την σωστή επιλογή ενδυμασίας. Μπορείτε επίσης να πάρετε προτάσεις από τα μέλη της οικογένειάς σας και άλλους καλεσμένους για το τι πρόκειται να φορέσουν.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 4

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι να φορέσετε. Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ένα κοκτέιλ φόρεμα, ένα μακρύ φόρεμα, ένα κοστούμι ή μια ολόσωμη φόρμα και οι άνδρες μπορούν να φορέσουν ένα σμόκιν ή ένα μαύρο παπιγιόν, ζωνάρι, και δερμάτινα παπούτσια.

Τι φοράτε σε έναν καλοκαιρινό γάμο;

  • Dress code για γυναίκες
  • Σικ αέρινα φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις

Στους καλοκαιρινούς γάμους, οι γυναίκες μπορούν να φορούν κομψά αέρινα φορέματα ,να επιλέξουν παστέλ χρώματα, που θα φαίνονται αρμονικά και όμορφα στο μάτι. Σε τέτοια χρώματα μπορούν να φαίνονται χαρισματικές και κομψές.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 5
  • Φόρεμα με κοντά μανίκια

Δεδομένου ότι είναι καλοκαιρινός γάμος, κάποια θα αποφασίσει να φορέσει το πιο δροσερό και ελαφρύ φόρεμα. Μπορείτε να έχετε κοντά μανίκια για να σας κάνει να φαίνεστε πιο επίσημες, χωρίς να χάσετε την αίσθηση χαλαρότητας και άνεσης σε αυτό.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 6
  • Φωτεινό φλοράλ φόρεμα

Οι περισσότερες από τις κυρίες, θέλουν να φορούν φρέσκα, κομψά και κολακευτικά φορέματα. Οπότε δοκιμάσετε ένα φωτεινό φλοράλ φόρεμα που θα σας κάνει μοδάτες, μοντέρνες και θηλυκές.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 7
  • Dress code για άνδρες

Οι άνδρες μπορούν να φορούν κοστούμια με αξιοπρεπή χρώματα με ή χωρίς γραβάτα. Μπορούν να φορέσουν ένα σμόκιν ή ένα απλό μάλλινο κοστούμι ή ένα κοστούμι με λεπτό σακάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με μια ζώνη και με κλασσικά ή μοντέρνα παπούτσια.

Τι χρώματα να επιλέξετε να φορέσετε σε έναν γάμο;

Πολύ σημαντικό κριτήριο, για την επιλογή του dress code είναι να επιλέξετε το χρώμα του ενδύματος. Να θυμάστε πάντα ότι δεν πρέπει να φορέσετε λευκό, μαύρο ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα που έχουν επιλέξει η νύφη και ο γαμπρός. Πρέπει να ξεχωρίζουν, καθώς είναι η μεγάλη τους μέρα.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 8

Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως πράσινο, μπλε, κίτρινο, ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ, σοκολατί, κράνμπερι, κλπ.  Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διάφορες αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων.

Ιδανικά φορέματα για γάμο και ρούχα για δεξιώσεις 9