Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 1
BLOG

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη

Κάθε γυναίκα έχει στην ντουλάπα της μερικά μαύρα φορέματα για κάθε περίσταση, τα οποία με διάφορους συνδυασμούς τα χρησιμοποιεί ανάλογα με την περίπτωση. Ανεξάρτητα όμως από τα κιλά της, έχει δικαίωμα να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.

Το ντύσιμο αυτό όμως πρέπει να αναδεικνύει τόσο τα όμορφα χαρακτηριστικά μίας γυναίκας όσο και την προσωπικότητα της. Έτσι, και εμείς επιλέξαμε το μαύρο που είναι ένα χρώμα που κολακεύει και καλύπτει τις ατέλειες μας, κρύβοντας με μεγάλη ευκολία τα περιττά παχάκια μας.

Από τα βασικότερα λάθη όμως, που κάνουμε εμείς που έχουμε παραπάνω κιλάκια είναι ότι δεν εστιάζουμε στο κατάλληλο μήκος του φορέματος.

Ποιο μήκος φορέματος όμως είναι το κατάλληλο για μια γυναίκα με περιττά κιλά;

Τα ιδανικά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη είναι τα μίντι όπως και τα μάξι, τα οποία μπορούμε να τα βρούμε σε ίσια, σε κλός ή σε Α-γραμμή. Προτιμότερο, όμως είναι να επιλέγουμε αυτά με την Α-γραμμή, μιας και έχουν την ιδιότητα να τονίζουν την μέση και να κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά.

Μαύρο μίντι φόρεμα σε μεγάλα μεγέθη

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μίντι μαύρο φόρεμα σε Α γραμμή ή με πιέτες, το οποίο στο ντεκολτέ του να έχει σχήμα V, έτσι ώστε να τονίσουμε το μπούστο. Ωστόσο, μπορούμε να προσθέσουμε στο φόρεμα μας ένα διακριτικό ζωνάκι ώστε να δώσουμε σχήμα στη σιλουέτα μας καλύπτοντας την κοιλίτσα και τονίζοντας την μέση αλλά και το στήθος μας, στην ουσία τα δύο πιο δυνατά σημεία ενός γυναικείου σώματος.  

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 2

Επίσης, για να τονίσουμε τον σωματότυπο μας μπορούμε να επιλέξουμε ένα μαύρο μίντι φόρεμα σε pencil ή σε ίσια γραμμή. Αν πάλι δεν θέλουμε το φόρεμα να είναι εφαρμοστό μπορούμε να επιλέξουμε ένα πιο αέρινο σε κλος γραμμή, με εφαρμοστή εφαρμογή στο μπούστο.

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 3

Το μίντι φόρεμα που θα επιλέξουμε, όμως δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα σε μονόχρωμη μαύρη απόχρωση, καθώς μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, δηλαδή μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα που στο πάνω μέρος του να έχει ανοιχτή απόχρωση, έτσι ώστε να μας φωτίζει το πρόσωπο και να ολοκληρώνεται στο κάτω μέρος του σε μαύρη απόχρωση έτσι ώστε να κρύψουμε τις ατέλειες μας, στους γλουτούς.

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 4

Επίλεξε λοιπόν αυτό το στυλ την επόμενη φορά που θα αναζητάς ένα φόρεμα που να σε κολακεύει!

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 5

Μαύρο μάξι φόρεμα σε μεγάλα μεγέθη

Όπως και το μίντι έτσι και το μάξι φόρεμα είναι κατάλληλο για μια γυναίκα που έχει παραπανίσια κιλάκια.

Με ένα μαύρο μάξι φόρεμα, με πούλιες, παγιέτες ή με στρας θα δείχνετε πάντα εντυπωσιακή, σε ένα γάμο ή σε μια βάπτιση. Ωστόσο, αν το ντεκολτέ του φορέματος είναι σε κρουαζέ γραμμή, θα τονίσουμε και το πλούσιο μπούστο μας.

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 6

Μπορούμε επίσης, να επιλέξουμε ένα μάξι μαύρο φόρεμα, το οποίο στο πάνω μέρος του να διαθέτει κορσέ, για να κρύψουμε την κοιλίτσα μας και σε ίσια γραμμή ή με δαντέλα, για τις πιο επίσημες περιστάσεις, καθώς αυτά με την δαντέλα βρίσκονται στις πρώτες μας επιλογές, όταν θέλουμε να έχουμε μια κομψή και φινετσάτη εμφάνιση!

Μαύρα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη 7

Η καλύτερη αλλά και ταυτόχρονα «χρηστική» επιλογή στα αμπιγιέ μάξι φορέματα είναι η μονόχρωμη μαύρη απόχρωση. Αν όμως θέλουμε ένα μαύρο μάξι φόρεμα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα, δίνοντας φωτεινότητα στο σύνολό μας. 

Συμβουλή!

Φόρεσε σκούρα χρώματα κι από πάνω ανοιχτόχρωμες φωτεινές ζακέτες ή αξεσουάρ. Το μάτι θα μείνει στο φωτεινό χρώμα και τα περιττά κιλά θα περάσουν απαρατήρητα!

Η μόδα στα μεγάλα μεγέθη έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που μπορούμε να βρούμε πολλές επιλογές φορεμάτων για κάθε περίσταση. Ανεξάρτητα από τα κιλά μας, πρέπει να διαλέγουμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα όταν τα φοράμε χαρίζοντας μας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχουν λοιπόν περιορισμοί στο στυλ, παρά μόνο ρούχα που εφαρμόζουν σωστά πάνω μας και αναδεικνύουν την πιο θηλυκή πλευρά μας!