megala megethi plus size
BLOG

Γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη-plus size

Οι γυναίκες με παραπάνω κιλά και έντονες καμπύλες έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα στο ντύσιμο με τις γυναίκες που δεν ανταποκρίνονται στα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται κομψά βραδινά ή καθημερινά φορέματα που να καλύπτουν τις ανάγκες τους και να αναδεικνύουν όλα τα σημεία του σώματός τους, τα οποία τις κάνουν να νιώθουν περήφανες.

Γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη-plus size 1

Η λανθασμένη αντίληψη ότι πρέπει να έχουμε σώμα μοντέλου για να δείχνουμε γοητευτική και να ακολουθούμε την τελευταία λέξη της μόδας έχει πλέον εξατμιστεί!

Η γυναικεία ομορφιά έχει τόσες πολλές μορφές που είναι αδύνατο να μην προσέξεις μια ολοκληρωμένη γυναίκα, με καμπύλες που ξεχειλίζει από θηλυκότητα.

Ωστόσο, εδώ θα θέλαμε να προσθέσουμε το εξής: Η θηλυκότητα και η κομψότητα δεν έχει να κάνει ούτε με ηλικίες αλλά ούτε με κιλά!

Δυστυχώς όμως πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε γυναίκες με παραπάνω κιλά διαθέτουν ρούχα που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση, καθώς τα σχέδια και το στυλ που έχουν είναι περασμένων δεκαετιών.

Γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη-plus size 2

Γι’ αυτό η ομάδα της Ollala δημιούργησε μια συλλογή ειδικά αφιερωμένη σε γυναίκες που χρειάζονται μεγαλύτερα μεγέθη για να νιώθουν καλά με το σώμα τους και ταυτόχρονα να είναι στη μόδα ανεξάρτητα από την περίσταση που πρέπει να παρευρεθούν.

Γι’ αυτό το λόγο όλη η δημιουργία στηρίχτηκε στο να ακούμε γυναίκες αγκαλιάζοντας τις ευαλωτότητες τους.

Τα ρούχα μας απεικονίζουν τις ιστορίες που κουβαλάμε, είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Στο Ollala E-shop μπορείτε να βρείτε καθημερινές φόρμες, μπλούζες, καθημερινά φορέματα, βραδινά-αμπιγιέ φορέματα, μίνι φορέματα, μίντι φορέματα, μάξι φορέματα, όπως επίσης σακάκια, παλτό αλλά και παντελόνια, σε μεγάλα μεγέθη (plus size) από XL έως 9XL!!!

Προτάσεις ενδυμάτων που μέσα από αυτές κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τον εαυτό της σύμφωνα με την δική της προσωπικότητα.

Μίνι ή μίντι φορέματα, σε ίσια εφαρμοστή γραμμή, που ακολουθεί τη γραμμή του σώματος.

Μίντι φορέματα στενά στους γοφούς με φαρδιά μανίκια, που θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται λεπτή, ενώ θα εξισορροπήσει τη διαφορά ώμων και περιφέρειας.

Γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη-plus size 7

Μίντι φορέματα σε ίσια κλασσική ή Α-γραμμή, που είναι στενά στη μέση και ανοίγουν προς τα κάτω.

Φορέματα σε ίσια γραμμή, που έχουν κάποιο ευδιάκριτο σχέδιο στο πάνω μέρος τους.

Μίντι, μίνι σεμιζιέ φορέματα με μία σειρά κουμπιά στο μπροστινό τους μέρος.

Μάξι φορέματα σε κλος γραμμή, μεσάτα, για να τονίζουν το σημείο της μέσης.

Μάξι γοργονέ φορέματα με ή χωρίς πούλιες, για την επίσημη τελετή ενός γάμου ή μιας βάπτισης.

Φορέματα από δαντέλα ή από βελούδο, κρεπ, βουάλ, ή από μουσελίνα, σιφόν ύφασμα. Με μακριά κοντά ή ¾ μανίκια, φαρδιά ή εφαρμοστά. Με άνοιγμα στο σημείο της πλάτης, προσθέτοντας μια θηλυκή πινελιά στην εμφάνιση σας.

Γυναικεία φορέματα σε μεγάλα μεγέθη-plus size 16

Μονόχρωμα φορέματα που κάνουν το μάτι να μην στέκεται σε λεπτομέρειες αλλά στο σύνολο.

Εμπριμέ ή φλοράλ φορέματα  plus size για τις γυναίκες που ξέρουν να τολμούν, δίνοντας χρώμα και φωτεινότητα στο τελικό αποτέλεσμα του συνόλου.

Και επειδή θέλουμε να είστε πάντα όμορφη και κομψή την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μια αγορά ενός φορέματος θυμηθείτε! Μια παχουλή γυναίκα δεν πρέπει να φοράει φαρδιά και τεράστια ρούχα, διότι τις περισσότερες φορές την δείχνουν πιο εύσωμη απ’ ότι πραγματικά είναι, παρόλο που εκείνη θεωρεί πως κρύβουν τις ατέλειες της. Να φοράς πάντα το μέγεθος που σου ταιριάζει και να επιλέγεις γραμμές και υφάσματα που σε κολακεύουν!

Το να είσαι γυναίκα με καμπύλες σημαίνει ότι πρώτα πρέπει εσύ η ίδια να αγαπήσεις τον εαυτός σου, δημιουργώντας το δικό σου αγαπημένο στυλ, χωρίς ενδοιασμούς, ξεκινώντας τώρα, με την προετοιμασία μιας νέας γκαρνταρόμπας στις αρχές του χρόνου.

Εύκολα, λοιπόν, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα:

«Είμαι αυτή που είμαι και δίνω το καλύτερο που έχω, πρώτα σε εμένα».

 Δεν είναι κακό να δείχνουμε όπως ακριβώς είμαστε γιατί είμαστε απλά υπέροχες!