Εμπριμέ φορέματα 1
BLOG

Εμπριμέ φορέματα

Εμπριμέ είναι το μοτίβο, δηλαδή το σχέδιο που είναι ζωγραφισμένο πάνω στο ρούχο. Συνήθως, είναι ένα επαναλαμβανόμενο αφηρημένο σχέδιο που η εικόνα του μπορεί να μοιάζει σαν έναν πίνακα ζωγραφικής αφηρημένης τέχνης.

Έτσι όταν ακούμε τη λέξη εμπριμέ, το μυαλό μας ταξιδεύει σε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εκδρομές, καθώς τα ρούχα αυτά είναι τα πιο ιδιαίτερα, κλασσικά, ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σχέδια γυναικείων ρούχων, κάνοντας τα να φαίνονται μοναδικά.

Τα εμπριμέ φορέματα είναι φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν καταπολεμώντας την μονοτονία, είτε πρόκειται για φλοράλ με πολύχρωμα λουλούδια, είτε για γεωμετρικά σχέδια, με ακανόνιστες ρίγες ή πουά γενικά με πολλές εναλλαγές χρωμάτων. Είναι διαθέσιμα σε ποικιλία γραμμών και μηκών (μίνι, μίντι, μάξι, μεγάλα μεγέθη), προσθέτοντας με την φωτεινότητα των χρωμάτων εκκεντρικότητα, με αποτέλεσμα η παρουσία σας να γίνετε αντιληπτή.

Το κύριο χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα εμπριμέ φορέματα είναι ό,τι μπορούν να κρύψουν μικρές ατέλειες του σώματος, καθώς τα περίεργα και πολύπλοκα σχήματα τους μπερδεύουν πολύ τα μάτια. Φανταστείτε ένα εμπριμέ φόρεμα με κοντό ή ¾  μανίκι, που καταλήγει σε κλος γραμμή. Ιδανικό και πολύ αγαπητό από πολλές γυναίκες που θέλουν  να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο, κομψό στιλ και θέλουν ταυτόχρονα να καλύψουν ατέλειες του σώματός τους.

Εμπριμέ φορέματα 6

Τα περισσότερα εμπριμέ φορέματα έχουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι κατάλληλα για τους καλοκαιρινούς μήνες, βέβαια υπάρχουν και εμπριμέ φορέματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους χειμερινούς μήνες, με μακριά μανίκια και σε πιο σκούρους τόνους.

Εμπριμέ φορέματα 7

Γενικά, μπορείτε να βρείτε εμπριμέ από όλα τα είδη φορεμάτων, εξώπλατα, με έναν ανοιχτό ώμο, με τιράντες, στράπλες, σε κρουαζέ γραμμή, με ανοιχτό V ντεκολτέ, σε βολάν σχεδιασμό και σε πολλά άλλα είδη.

Είναι μια τάση πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά μοτίβα, που όλα φέρουν μια ανοιξιάτικη ανάσα. Φορώντας ένα μίνι φόρεμα δημιουργείτε την ψευδαίσθηση για πιο μακριά πόδια, ενώ φορώντας ένα εμπριμέ μάξι φόρεμα θα αισθάνεστε γοητευτική και άνετη.

Αν λοιπόν, είστε από τις γυναίκες που δεν διστάζουν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, επιλέξτε ένα εμπριμέ φόρεμα σε κλος, ίσια, εφαρμοστή ή Α-γραμμή και τραβήξτε δεκάδες βλέμματα πάνω σας, καθώς ένα τέτοιο φόρεμα προσδίδει πάντα ένα μυστήριο και μια θηλυκότητα!